Interfarms
InterfarmsInterfarmsInterfarms

Interfarms Makelaars B.V.

2 reviews

Drenthe

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

AGRARISCH VASTGOEDSPECIALIST


Interfarms is agrarisch vastgoedspecialist met meer dan 15 jaar ervaring in de aan- en verkoop en verhuur van agrarisch vastgoed en landbouwgrond wereldwijd.

Begonnen als emigratiebegeleider voor onder meer Duitsland en Canada, inmiddels uitgegroeid tot een full service agrarisch vastgoedbureau met een betrouwbaar netwerk van aankoopbegeleiders in 17 landen. Zo heeft Interfarms meer dan 500 (agrarisch) ondernemers begeleid bij investeringen in het buitenland. Daarnaast biedt Interfarms een franchiseorganisatie voor de Nederlandse makelaardij.

MAKELAARDIJ


Binnen Nederland bouwen wij aan een sterk en compact netwerk van makelaarskantoren. De sinds 2013 aangesloten makelaars, VLNN makelaars, Achterhof Makelaardij en Heero Boer Makelaardij, beschikken over veel agrarische kennis en ervaring in hun regio en wisselen hun expertise actief uit binnen het Interfarms netwerk.

Met de uitbreiding van de activiteiten in Nederland, hebben wij de agrarische markt nationaal en internationaal goed in beeld. Ons doel is de (agrarisch) ondernemer hiermee optimaal van dienst te zijn. Binnen Nederland wordt aansluiting gezocht met makelaarskantoren die hoogwaardige dienstverlening bieden in het agrarisch vastgoed. Interfarms | VLNN makelaars bestrijkt het westelijke en centrale deel van Nederland, Achterhof Makelaardij het noordelijke deel en Heero Boer Makelaardij het Overijsselse gedeelte.

E-mail: info@interfarms.nl

27 september 2018

Fijn bedrijf. Laatst een stuk land gekocht bij Interfarms en alles was snel en zorgvuldig geregeld!

28 mei 2018

Leuke rondleiding & kennismaking!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 OnroerendgoedIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar